Ferier for hele familien

Planlæg din ferieøkonomi i god tid

Uanset om du skal på ferie alene, eller hvis I er 2, som skal af sted sammen, så bør man altid spare op til ferien i god tid i forvejen. Mange har sparet op med feriepengene fra jobbet, men er man selvstændig, skal man jo selv sørge for dette. Og man tjener jo ingen penge i selve ferien. Og har man en stor familie, så bliver det altid ret dyrt at tage sammen på ferie.

Hvornår holder man ferie?

 

For ferie holder alle i Danmark. Især i juli måned, når der er industriferie, der står Danmark temmelig stille. Det offentlige kører på lavt blus, og de fleste virksomheder har ferielukket. Alle skolebørnene har mange ugers ferie, og de fleste har 3-4 ugers ferie, de skal have afviklet. Desuden har man jo lidt ferie i påsken samt i julen. Der er også mange, som endvidere holder en uges vinter- og efterårsferie, men det er langt fra alle, der har dette. Men skolerne er lukkede der, så man skal også tænke på børnepasning i denne periode.

En ferie betyder ekstra udgifter

 

En ferie vil altid betyde ekstraudgifter i forhold til det daglige forbrug. Ofte har man jo udgifter til transport til feriestedet, og det er både dyrt at køre selv eller tage tog og fly. Derudover er man ofte nødt til at spise ude i ferieperioden, da man ikke altid har adgang til køkken på feriestedet. Man skal jo også forkæle sig selv i ferien, så der kan man ofre lidt ekstra på maden. Selve opholdet koster også penge, især i højsæsonen, som netop er juli måned samt de andre normale ferieperioder, så man har jo stadig den sædvanlige husleje at bekymre sig om. Den skal stadig betales. Desuden skal man jo også betale for selve ferieopholdet, uanset om det er hotel eller sommerhus eller noget andet, og desuden skal der også være råd til souvenirs og måske ekstra forsikringer og vaccinationer, hvis man skal på ferie langt fra Danmark. Så det gælder jo om at få mest ud af jeres ferie, så derfor skal I dels spare op til ferien i god tid, samtidig med at I holder øje med tilbud på ferierejser, som ofte kan findes online på afbudsrejser eller på hjemmesider som:

http://www.lastminute.com/

Hvis man er fleksibel med perioden, så kan man ofte spare 10-40 %, hvis man vælger at holde ferie udenfor højsæsonen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *