Sommerferie

Hold familieferien i Sverige

Der findes mange gode grunde til at holde sommerferien i Sverige i år. Især børnefamilier vil med fordel kunne holde en god men billig ferie i Sverige. Sverige er jo meget tæt på Danmark, så det er billigt at rejse derover. Deres valuta er også svag i forhold til den danske krone, da den svenske krone er omkring 20 % lavere end den danske krone. Men mange steder har svenskerne lavet temaparker og forlystelser til turisterne, og der kan vi opleve mange spændende fornøjelser. Jeg så lige en god artikel i Vi Unge, der beskrev alle de svenske muligheder til feriegæsterne. Læs her en god artikel inde på viunge.dk om svenske forslag til turisterne at holde sommerferie. De omtaler den nye by i Småland, man kan besøge, som er opført til ære for Astrid Lindgren. Men man nævner også storbyen Stockholm, man kan få meget glæde af at besøge.

Pragtfulde naturoplevelser i Sverige

Sverige er jo især kendt for sin vidunderlige natur. Man kan leje en hytte tæt ved en idyllisk skovsø langt væk fra storbyerne. Her kan man finde ro. Man kan fiske og gå ture i skoven, så man kan virkelig få stresset af. Læs her på DTF travel ´s hjemmeside, om muligheden for at opnå vidunderlige oplevelser i den svenske natur. Så familien bør overveje at tage en hyggelig færgetur over til Sverige, hvor man kan køre ud i naturen. Her kan der vente mange spændende unikke naturoplevelser, da man jo kan møde elge og andre dyr i naturen i de store svenske skove.

På kanotur i Sverige

Hvis du ikke lider af vandskræk, så bør du ikke snyde dig selv og din familie for en kanotur i de svenske elve og vandløb. Denne oplevelse er større, end hvis du sejler på Gudenåen eller en anden af de danske vandløb. Sverige er meget større end Danmark, og de har et stort og indbydende naturlandskab, så her kan alle opnå mange spændende oplevelser i fremtiden. I Rejseavisen læste jeg netop om en kanotur i Sverige, hvor man kunne opleve den smukke natur. Så hvis du trives i naturen, så bør I virkelig overveje at besøge Sverige i ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *