Ferier for hele familien

Ferieforslag til børnefamilier

De fleste familier har børn, og når sommerferien står for døren, så skal man jo planlægge hvilke aktiviteter, som man kan foretage sig sammen i disse måneder. Det kan være en svær beslutning, da der er mange forbehold og hensyn, man må tage til de forskellige parter. Det kommer jo an på, om ferierne ligger på samme tid, hvor mange man kan være i bilen, og hvor man har lyst og råd til at tage hen. Jeg så en udmærket artikel i Ude og Hjemme, som netop gik i dybden med dette spørgsmål, så her kan man læse inspirerende forslag til børnefamilien om, hvor man kan tage på ferie. Man kan tage i sommerhus, bytte hus med venner, tage på en bilferie, og hvis man virkelig har råd til det, kan man jo tage en flyrejse for hele familien.

 

Rejsebureauerne vil gerne have børnefamilier

I dag ved de fleste rejsebureauer, at der er mange penge at tjene, hvis de altså leverer en god service til børnefamilierne. Der kræves jo mange aktiviteter hver dag, når man er en hel familie. Ingen sidder jo inde på et hotelværelse hele dagen. Jeg bemærkede eksempelvis Spies hjemmeside, hvor man kan se deres spændende forslag til aktiviteter for børnefamilierne, når de holder ferie. Rejsebureauerne er godt klar over, at det ikke er tilstrækkeligt at kun levere transport og hotelværelse til en børnefamilie på ferie. Der skal tilbydes aktiviteter, og det skal være helst børnevenlige aktiviteter. Børnene vil jo opleve noget på ferien, de vil bade i vandet, og de vil i legeland og på tur og se omgivelserne. De voksne kan jo også hygge sig med børnene på en sådan tur.

FDM´s forslag til børnefamiliens ferie

Foreningen for danske motorejere FDM leverer mange services til sine medlemmer, som er de danske bilister. Men det er ikke kun gode råd om biler og forsikringer, de har også gode råd om familieferier og rejser. Læs her på deres hjemmeside, FDM´s forslag til børnefamilierne kommer på en god og billig sommerferie. Det er især råd om at planlægge ferien i god tid, således man udnytter de bedste tilbud. Husk også på at priserne svinger efter årstiden, da prisen er sæsonbestemt, og derfor kan man i perioder spare op mod halvdelen af prisen på ferierejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *