Sommerferie

Jesperhus

Besøg Jesperhus

Jeg har hørt meget om Jesperhus, men er det så godt for børnefamilier og hvorfor egentlig? Læs videre her og få mere af vide!

Jesperhus masser af muligheder

Den første ting jeg lagde mærke til var at alt dette var inklusiv prisen: fri entré til legelandet, vandland, show, park, zoo for børn, 4D-bio. Mange der har rejst med børn kender godt denne indsnævrede følelse i halsen, når man ser at den bestilte rejse var uden disse fornøjelser og børnene hopper frem og tilbage og jubler over alle de ting de vil prøve. Man har intet andet valg end at overtrække dankortet og give børnene hvad de vil have. Men det slipper man ganske enkelt for ved at bestille en ferie i Jesperhus. Alt sammen er gennemskueligt, selv prisen!

Aktiviteter

Hvad kan man så lave? Mine børn er krævende, de vil opleve noget når de er på ferie. Og helt ærligt, det vil jeg også. Så fint med mig at alt er inklusivt, men kan det så levere? Jesperhus tilbyder disse aktiviteter: badeland, legeland, fiskesø, sport, dyr og forlystelser. En 3.000 kvadratmeter stor hal fyldt med dyr uden bure! Det er jo for vildt. Det er jeg slet ikke i tvivl om at både mine små og store børn vil elske. Et Hugoland hvor man kan opleve Ritas rævehule og Dællekajs hytte samt besøge tegneværkstedet og kæmpesandkassen. Eller hvad med en tur i biografen, se 4D film og mærk storm, stole der bevæger sig og figurer der kommer ud af skærmen. Man kan også besøge junglestien, vandre langs den og komme fra det ene sted til det andet, men måske man skal holde en voksen i hånden? Masser af adrenalin for alle børn som voksne. Sjove ferieminder og oplevelser for enhver! Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at vores kommende ferie skal være her. Nu skal jeg bare have overtalt min mand om det, men måske jeg kan vise ham et billede af feriehytterne, så bliver det nok ikke svært. Find Jesperhus her. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *