Sommerferie

Husk sandaler på ferien

Det danske sommervejr viser sig ikke ligefrem fra sin bedste side. Det kan vi vist alle sammen blive enige i – det er ærgerligt, da vi mangler sol og varme efter et langt efterår og vinter. Det giver selvfølgelig lejlighed til straks at bestille en afbudsrejse sydpå! Med så kort en varsel som en afbudsrejse nu og engang kræver, kan det være svært at huske alt, hvad der skal med i kufferten.

Pak en kuffert lynhurtigt

Når man er en familie, kan det være noget så krævende at beslutte sig for at købe den første og den bedste afbudsrejse. Det kan være krævende, da der ikke kun er én kuffert, der skal pakkes – nææh, der skal pakkes tre eller flere – og det tager tid! Men her får du nogle nemme og hurtige fifs til, hvordan du pakker kufferten hurtigst muligt;

  • Skær ned på udvalg af tøj. Når du skal rejse en uge, er det ikke nødvendigt at pakke bunker op og bunker ned med tøj. Tag det mest nødvendige: undertøj, T-shirts, shorts og strømper. Pak ikke mere en 2-3 af hver – alt kan jo vaskes om nødvendigt!
  • Vær rationel. Med dette mener jeg, at du kun skal tage det med, som du virkelig mener, du får brug for. Dette er naturligvis tandbørste, tandpasta, shampoo, solcreme og lidt aftersun, hvis solen bider lidt mere end ventet. Lad være med at pakke meget mere, da hotellet har håndklæder m.v.
  • Stop dig selv i at pakke mere! Det vigtigste råd er, at du skal sige stop til dig selv, når du har pakket det, som du finder mest nødvendigt. Så får du ikke pakket alt for meget!

Husk sandaler fra Birkenstock

Når nu du er færdig med at pakke, vil du med garanti stå og gruble over, om du har glemt noget. Og det har du! Sandaler fra Birkenstok er de sandaler, som du skal sørge for at have på, når du går ind i flyveren. Hvis du vælger at investere i et par Birkenstock sandaler til hele familien, vil du hurtigt finde ud af, at det er en fantastisk investering – for de er så praktiske og gode for fødderne, at det er nok blot at have dem med på ferien. Andet fodtøj er slet ikke påkrævet! Så skynd dig fluks ud og køb et par Birkenstock!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *