Sommerferie

Tag på en uforglemmelig sommerferie

Vi lever kun én gang, og det gælder om at udnytte de sparsomme ferier, vi har sammen bedst muligt. Efter få år er familien splittet for alle vinde, og man ses kun få gange om året. Så man har jo kun sammenholdet i familien i ti til femten år, hvor man kan nyde at være sammen på ferierne. Derfor må vi få nogle uforglemmelige minder på ferien. Det er oftest i sommerferien, man kan rejse ud og opleve meget, idet de andre ferier er meget korte. Men hvor skal man rejse hen? Sammenholdet er det vigtigste, idet man kan hygge sig og være sammen alle steder på jorden. Men der må gerne være fred og ro, dejligt vejr og mulighed for at komme ud i vandet. Det kan sagtens lade sig gøre her i Danmark, idet man kan leje et sommerhus ved kysten. Man kan også rejse til udlandet, hvor temperaturen er noget højere. I Vi Unge kan du lige nu se 15 gode tips til, når I skal holde sommerferie. Du kan jo forberede dig, så du har både en god bog med på turen, din PC og din telefon og måske dit pas.

 

Holder de fattige ikke sommerferie?

Der findes desværre familier, som ikke har penge i overskud til at holde ferie for. De må blive hjemme i hele ferien. Men de kunne eventuelt bytte hus med en anden familie, den mulighed eksisterer jo, man kan endda læse mere om dette her på hjemmesiden Byttebolig.dk, hvor man kan læse om muligheden for at gratis bytte sin bolig i ferien. Idéen er jo temmelig genial, det gælder blot om at finde ud af, hvilket hus man ønsker at bytte med. Det er næsten en gratis form for ferie.

 

På sommerferie i Bulgarien

Det er blevet populært at rejse til Sunny Beach eller andre steder i Bulgarien, fordi priserne er lave, det er billigt og hurtigt at rejse dertil, og vejret er skønt, og det samme er deres strande. Her på FDM-travel kan du læse om en families uforglemmelige ferie i Bulgarien. De rejste fra Billund til Varna.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *