Vinterferie

Luksus vinterferie i Thailand for hele familien

Vinteren er over os, og de sidste par uger har der været masser af sne. De første par dage var super hyggelige, især at se ungerne lege i sneen. Men nu synes jeg efterhånden vi er ved at have haft nok vinter og kulde.

Impuls feriekøb

Jeg tror aldrig jeg har købt en ferie så impulsivt som den her. Det hele startede egentlig emd at jeg sad og surfede lidt rundt på må og få. Pludselig faldt jeg så over en ny rejse side, rejser-phuket.dk. Vi har en gang tidligere været i Thailand, men det var i Hua Hin. Da jeg så billederne af Phuket blev jeg dog temmelig opstemt på at tage et lille break fra vinterens sne og slud (og det tidlige forår kan næsten være endnu værre). Samme aften foreslog jeg derfor for resten af familien om ikke vi skulle tage på vinterferie i Phuket, og det var der forståeligt nok ingen der satte sig imod.

Billige billetter online

De fleste af jer ved det sikkert men hvis man søger lidt rundt på nettet så kan man virkelig spare mange penge på ferierejser. Til flybiletter bruger jeg som regel momondo til at finde de billigste, men til den her tur syntes jeg det var oplagt at købe hotel og det hele hjemmefra. Jeg søgte lidt rundt og fandt en rabatkode til hotels.com, der netop gav rabat på hotel og ferier til Thailand. Jeg fandt koden inde på se og hør saver. Jeg sparede over 20% ved brug af koden så det gør at vi nu har lidt flere penge at shoppe for mens vi er på ferie. Du kan finde rabatkoden her, og der er også mange andre gode rabatter til ferier, både til Thailand, men også til mange andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *