Vinterferie

Oplev en eksklusiv skiferie i Frankrig

I mange familier ønsker man ikke kun sol og strand på sin ferie. Man ser mere frem til at være sammen og hygge sig med sportsaktiviteter og konkurrencer. Man er måske mere bidt af skisport, og der bør man jo besøge Norge eller Sverige, som har masser af sne og bjerge og populære skisportssteder. Men allerbedst er det jo at besøge Alperne omkring Schweiz og Frankrig. Disse områder er især kendte for deres store og indbydende skisportsområder, hvor man kan afprøve sine egne færdigheder. Jeg læste en meget interessant artikel i Ugebladet Søndag, hvor man kan læse om den luksus oplevelse man kan få med en skiferie i Frankrig. Det ligger i området Megeve, som er tæt på det kendte bjerg Mont Blanc. Her har man dyrket sikker skisport i hundredvis af år. Samtidig kan man opleve den unikke middelalderstemning i de gamle landsbyer i området.

 

Hvor finder man de bedste oplysninger om en skiferie?

Man kan læse om mulighederne til en god skiferie hos rejsebureauerne, men man kan også søge på internettet, og jeg synes især, du skal kigge ind på siden Skiferie.dk, hvor man kan se mange praktiske oplysninger om skiferier i de franske Alper. Her kan man se mulighederne, priserne, aktiviteterne, og man kan også direkte foretage selve bookingen.

 

Hvor bestiller man en skiferie i Frankrig?

Det letteste er at tale med et rejsebureau, eller man kan også selv gøre dette online på internettet. Der findes flere hjemmesider, der tilbyder denne form for online bestilling, men du kan eventuelt finde inspiration til skiferien på hjemmesiden Danski.dk. her kan man nemt og hurtigt vælge hvilket område, man interesserer sig for, hvorefter den viser de steder, man kan booke. Den er primært til franske skirejser, men de har dog også mulighed for at booke skirejser til Italien, Østrig og Nordamerika. Desuden kan man vælge mellem en kortere ferie, en længere ferie eller en ferie til børnefamilien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *