Vinterferie

Skiferie for hele familien i Zell Am See

For nogle familier er skiferie en årlig aktivitet i kalenderen og del af budgettet – nogle hævder simpelthen at man bliver bidt af det, når man først er startet. Det betyder, at nogle lærer at stå på ski fra barns ben af, hvilket selvfølgelig er en periode, der kræver mere tålmodighed og mindre skiløb for forældrene, men når først børnene har fanget teknikken og er blevet noget ældre, er det en fantastisk måde at skabe gode minder og sammenhold i familien på.

Er du ikke en af den slags familier, men har i alligevel mod på at prøve kræfter med en skiferie og måske ende ude som en skifamilie, så kan du booke din skiferie til Zell Am See gennem Sunweb, der har flere familievenlige indkvarteringer i området.

 

De iskolde facts

Zell Am See bestående af byerne Zell Am See og Kaprun ligger i Østrig og betragtes som værende en af de bedste skisportssteder i Østrig. Snesikkerheden er ekstra høj på grund af de mange gletsjere og snekanoner. De omtalte gletsjere er desuden både egnet til begyndere og øvede, hvilket gør det til en ideel destination for familier, der typisk vil ligge på niveauer indenfor skiløb.

Skiområdet ligger i 3029 meters højde med piste fordelt på omkring 132 kilometer, heraf 25 km sorte piste, 51 km røde piste og 56 km blå piste – der er altså mulighed for at prøve lidt af hvert afhængig af dit niveau og mod. Der er i øvrigt mere end 30 lifte, der hurtigt vil bringe dig frem til de forskellige piste. Derudover er der mulighed for mere end 200 kilometers langrend, hvilket er en sjov oplevelse som familie.

 

Kaprun området

Dette område har lidt af hvert at byde på om omfatter bl.a. det berømte langrendsområde Pinzga Loipe, der strækker sig over mere end 200 km. Der er også mulighed for at give den gas i funparken, der bl.a. inkluderer en half-pipe. Derudover finder man den sorte pist, der er lidt af en udfordring, men kan give et ordentligt adrenalinsus, hvis man er på jagt efter lidt mere spænding og fart over feltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *