Ferie i Danmark

Badeland i Danmark med små børn

At tage små børn med i badeland kan være temmelig uoverskueligt for mange forældre, men med god planlægning og de rette ting pakket ned, kan det faktisk blive en rigtig succesfuld ferie. Selvom badeland måske ikke er din foretrukne ferieform, vil dine børn nyde det i fulde drag, da de dels får lov at afprøve deres grænser med diverse adrenalinsus og sjove forlystelser, de kommer væk hjemmefra og får mulighed for at møde og lege med andre børn.

Danland har op til flere badeland i Jylland, der er velegnede for børnefamilier.

Tips til ferie i badeland med små børn

Det er altid en god idé at være velforberedt, når du skal have mindre børn med i badeland, således at alle kan få det optimale ud af ferien. Det handler både om at tage nogle beslutninger og forholdsregler hjemmefra samt hvad man bør pakke til ferien.

  • Medbring flere sæt badetøj, så børnene altid har noget tørt badetøj at tage på. Det er for eksempel en god idé at give dem tørt tøj eller badetøj på, når de holder pause fra poolen, så de ikke bliver kolde og syge.
  • Skridsikre badesko er et must både for at undgå, at børnene falder, men også for hygiejnemæssige årsager.
  • Medbring svømmebleer til de små børn, så i ikke skal bekymre jer om, at der sker uheld i poolen.
  • Solcreme er selvfølgelig altid et must, når man er i udendørs badeland, men selvom man er i indendørs badeland, kan det godt være en god idé at give de små børn solcreme på, i hvert fald på sommerdagene, da mange badeland ofte har store vinduer i loft og vægge, der giver solens stråler mulighed for at brænde igennem.
  • Man bruger en masse energi, når man er i badeland, så det er vigtigt at holde sulten og tørsten i balance, hvorfor det er en god idé at medbringe mad og drikkevarer.
  • Tag gerne badevinger eller redningsvest med til de små børn, så du ikke skal bekymre dig så meget om deres sikkerhed. Selvom der er professionelle livereddere i alle Danlands badeland, er det altid en god idé at tage sorgerne på forskud.
  • Sørg for at hold pauser indimellem i løbet af dagen. Planlæg eftermiddagslurerne, så dit barn har mulighed for at genoplade og få fornyet sine kræfter til mere sjove i badelandet.

Book din badeferie her

Er du blevet lidt lun på ideen om ferie i et badeland, så kan du læse mere på Danlands hjemmeside, hvor du også kan booke din ferie direkte gennem siden. Læse mere om de forskellige badeland og vælg den destination, der passer til jeres behov. Uanset hvad er i garanteret en sjov og anderledes ferie, i sent vil glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *