Ferie i Danmark

Hold familieferien på Bornholm

Det er muligt at holde ferie inden for Danmarks grænser og stadig opleve noget fremmedartet. På Bornholm er der fred og ro samt masser af naturskøn idyl. Bornholm har en smuk natur med klipper og masser af strande og anden smuk natur. Så mange danskere vælger at tage en smuttur til Bornholm, og så kan du eventuelt finde inspiration til turen på denne hjemmeside fra Familie Ferie Bornholm, hvor man kan se alle feriestederne og muligheden for at leje en feriebolig. Her er der både mulighed for at se hoteller, sommerhuse, pensionater og andre ferielejligheder. Man kan se aktuelle tilbud og hvilke turistattraktioner, der findes i nærheden. Man kalder jo også Bornholm for solskinsøen, så det er klart, at den er blevet til et populært turiststed, da man her kan nyde både sol, sommer og strand.

 

Fred og ro på Bornholm

Mange vælger at komme væk fra hverdagens travlhed ved at tage en tur til Bornholm. Der er mest at se og opleve i sommerhalvåret, men man kan sagtens tage til Bornholm i en juleferie eller i en efterårsferie. Det vigtigste er at slappe af, hvilket også mange kendte i rampelyset benytter sig af. I Billed Bladet kan man læse om Anette Heick, som elsker at tage til Bornholm og slappe af sammen med familien. I familien har de en meget stresset hverdag, hvor det kan være svært at holde sammen på karriere og familieliv på én gang. Det kan give stressende situationer, og især når man har mindre børn i familien, og de skal jo også passes og aktiveres hver dag. Så kan man få ny energi efter en rekreationstur på Bornholm.

 

Besøg en middelalderborg på Bornholm

I Danmark kan vi faktisk være stolte af, at vi har en ægte ruin fra en middelalderborg. Den hedder Hammershus. Og den ligger ud til kysten på Bornholms nordvestlige hjørne. Det er faktisk Nordeuropas største borgruin. Så det er klart, at det er Bornholms mest besøgte turistattraktion. Du kan læse mere her om middelalderborgen Hammershus. Dette slot blev bygget omkring 1200-tallet, og i dag er den absolut et besøg værd, selvom det kun er en ruin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *