Ferie i Danmark

Sommerhusferie i Danmark

En af de billigste ferier, som findes, er en dansk sommerhusferie. På grund af beliggenheden, så vil det naturligvis være væsentligt dyrere at leje et sommerhus i udlandet. Derudover er prisen også sæsonpræget, så det kan alligevel blive ret kostbart at leje et sommerhus i Danmark på de populære tidspunkter. men til gengæld kan man opnå gode rabatter, hvis man har et fleksibelt ferieskema. Der findes utallige bureauer og hjemmesider, hvor man kan leje sommerhuse. Men kender man nogle venner privat, som har sommerhus, er dette altid den billigste løsning.

Privat sommerhusudlejning i Danmark

Hvis I skal finde et sommerhus i Danmark til jeres private sommerferie, så er der mulighed for at sparer lidt penge her i finanskrise tiderne.
Dette blog indlæg handler om hvordan I kan gøre brug af privat sommerhusudlejning, og leje et sommerhus direkte hos private sommerhusejere. Ved at gå udenom de traditionelle sommerhusbureauer, kan I leje sommerhuset billigere, og udlejerne slipper for at skulle betale provision til et bureau.

Sommerhusudlejning Danmark

Der er masser af private sommerhusejere i Danmark, som ikke ønsker at udleje deres feriehus igennem er sommerhus-bureau. Der er det nemlig som regel sådan, at man på forhånd skal sige god for at ville udleje sommerhuset det meste af året, og så kun have sommer huset nogle få uger selv. Men fordelen ved at udleje sit sommerhus privat, er at man selv 100 % kan bestemme, hvilke uger man selv ønsker at bruge sommerhuset, og hvilke uger, man ønsker at udleje det. men som tidligere nævnt, så er der også nogle penge at sparer for begge parter, fordi der ikke er noget sommerhusbureau, som også skal tjene penge på det.

Sommerhusudlejning mellem private

Jeg har nedenunder listet nogle links til forskellige hjemmesider, som hjælper med at skabe kontakt i forbindelse med sommerhusudlejning mellem private.
Hvis du kender nogle gode links til privat sommerhus udlejning, som du mener der bør være på siden, så skriv det i en kommentar, så lægger jeg det gerne på, såfremt det er relevant.

Links til privat sommerhusudlejning i Danmark:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *