Ferie i Danmark

Hold ferie i en storby

Langt hovedparten af befolkningen bor inde i byerne, og det er også her de fleste aktiviteter er samlede. Der sker ikke så meget ude på landet, så det er kun, hvis du er et friluftsmenneske, du kan tage ud i naturen eller på en bondegårdsferie. De fleste ville nok nyde godt af et roligt afstressende ferieophold på landet, hvor man trods alt har adgang til internet, så man er altså ikke helt isoleret rent socialt set. Men de fleste har venner og aktiviteter i storbyerne, hvor langt de fleste tilbud findes. Her er der biografer, sportscentre, skoler, biblioteker, klubber, restauranter, cafeer og butikker, så her vil man altid kunne fordrive tiden med noget fornuftigt. Vore storbyer har også masser af spændende attraktioner at byde på både til danskerne og andre turister. Du kan faktisk være turist i vores eget land, det er både nemt og billigt. Du kan få lidt inspiration i denne artikel i Familie Journalen, hvor du kan læse en hel guide til at holde ferie i en storby. Man kunne besøge nogen af de største byer her i landet, de kan byde på tusindvis af attraktioner, som man kan nyde med hele familien.

 

Turist i København

 

Dette er Danmarks absolut største by, og det er også helt klart den by, hvor man kan opleve mest. København har noget for enhver smag. Uanset om du kommer alene, eller hvis I er en stor familie, så har København masser af spændende attraktioner i enhver prisklasse. Man kan besøge Tivoli, Den lille havfrue, Nyhavn, Den sorte Diamant, Planetariet, Amalienborg, Glyptoteket, Christiansborg, Christiania eller nogle af de mange andre attraktioner, som byen byder på. Mange nyder også bare at gå rundt på strøget og kigge på butikker. Men under alle omstændigheder bør du læse mere om København og det at holde ferie i en storby, og på denne side kan du læse om alle Københavns største seværdigheder. Der findes faktisk mange museer i byen, som hver har deres speciale, men andre synes også det kunne være interessant at besøge Rundetårn eller komme en tur ud i forlystelsesparken Dyrehavsbakken.

 

Århus er også en storby

 

Man kan også holde ferie i provinsen, og både Århus og Odense er også storbyer med masser af tilbud på underholdning og andre aktiviteter til turister. Der findes masser af seværdigheder i provinsen, og når du kommer til Århus, så bør du besøge Den Gamle By samt Friheden. Men der er masser af andre interessante seværdigheder i byen, og Århus har naturligvis også sin egen hjemmeside her, hvor du kan læse om byens bedste turistattraktioner. Der løber en å ind midt i byen, så snyd ikke dig selv for en oplevelse på strøget og en tur på cafe ved Åboulevarden midt inde i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *