Ferie i Danmark

Bådfarten Lyngby Taarbæk- Rudersdal- Gladsaxe

Børnene elsker sejlads og natur

Børnene elsker vand og natur, telt og friluftsliv!  Vi har som del af vores ferie i Danmark taget med bådfarten på både små og heldagsture. Det er skønt for hele familien, det er smukt på både Furesøen, Lyngby sø og Vejlesø, og der er masser dyreliv. Det er også sjovt at se på de ivrige kanoroere og dem som plasker rundt og prøver begynderkræfter med det:) .  For kort tid siden var vi så heldige at der var cirkus arrangeret af Bådfarten .  Det foregik på Sorgenfrivej i Lyngby , hvor Bådfarten har deres hovedkontor.

Vi fik en god snak med  Bådfartens medarbejdere om alle deres arrangementer.  De har mange sjove arrangementer og er meget lydhør overfor nye ideer. Vi har tilmed fundet ud af at de har en facebookside. Håber de får en masse likes, så de fortsætter med at informere om deres fantastiske børnearrangementer og forhåbentlig får bevilling til at lave endnu flere.

Professionel fotograf ombord

Vi var ekstra privilegerede at have en professionel fotograf med i båden. Han tog skønne billeder og fortalte os en masse om hvor man kan få taget drøn gode billeder til en rimelig penge samt filmet sine events og  fester  fx bryllupsbilleder og videoproduktion

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *