Sommerferie

Udnyt tiden bedst muligt i din sommerferie

I vores moderne tilværelser har vi på intet andet tidspunkt i verdenshistorien haft adgang til så mange luksuriøse apparater og andre hjælpemidler til en behagelig tilværelse. Men alligevel har vi ikke meget fritid sparet op i hverdagen, hvor vi kan nyde livet og slappe af. Vi er stressede og fortravlede hele tiden. Vi har så meget, vi hele tiden skal nå. Vi er besatte af tiden. Den skal udnyttes bedst muligt hele tiden.

 

I de varme lande er man ikke afhængige af tiden

 

Hvis du besøger Sydeuropa eller Asien, vil man ofte få et helt andet syn på andres fornemmelse for tiden. I mange fremmede samfund er tiden knap så vigtig. De har heller ikke samme indstilling til døden, deres kultur er meget anderledes end vores. Men i Vesten lærer vi tidligt at følge tiden meget slavisk, således vi er afhængige af klokken. Vi får besked på at komme i skole, til aftensmad og andre forskellige aktiviteter til tiden. Derfor kommer vi nemt til at skubbe visse opgaver foran os, og dem kan vi så nå i vores ferier. Læs her i Vi Unge, hvordan man bedst udnytter tiden i sommerferien. Ofte er det lidt små kedelige opgaver, som du har udsat til et senere tidspunkt, men de skal jo laves før eller siden.

 

Styrk din karriere i ferien

 

En helt anden idé kunne være at forbedre dine chancer for at få et bedre job i fremtiden. Du kan tage ekstra undervisning eller nogle specielle kurser, du ikke har haft tid til tidligere. Med efteruddannelse kan man nå langt, eller du kan blot forberede dig på næste års pensum, således du fåret værdifuldt forspring til de øvrige i skolen. Her på Nykredit.dk kommer de med gode forslag til at bruge tiden i sommerferien fornuftigt. Du kan få noget erhvervserfaring, som kan gavne din karriere, og samtidig kan du tjene lidt penge til dine dyre studier.

 

Opbyg en bedre kondition

 

Du kan også bruge sommerferien til at styrketræne, således du kommer i bedre form, det er måske kun 2-3 timer dagligt, så du har stadig masser af tid til andre aktiviteter. Men din krop kan nu få første prioritet igen, så du bliver slank og stærk, hvilket du nemt kan blive, hvis du løber eller cykler en lang tur hver dag. Så får du også set lidt af lokalområdet fra en ny vinkel. På denne hjemmeside om fitness kan du også finde masser af inspiration til at lave workout og fitness på din ferie. Måske du kommer så meget i topform, at du har mere succes med også at finde en sød kæreste her i ferien. Mange mennesker får en herlig sommer flirt her i ferien. Måske møder man nogen nede i fitnesscenteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *