Spanien

All inclusive for hele familien på Mallorca

shutterstock_546598807

Mallorca er et populært feriested blandt mange børnefamilier, dels da der findes en masse familievenlige hoteller men også fordi det ikke ligger så langt fra Danmark, strandene er børnevenlige og vejret er for det meste altid godt om sommeren.

Med en all inclusive til Mallorca familieferie får alle parter rig mulighed for at nyde en afslappende ferie. Mor og far er fri for hverdagens pligter inklusiv madlavning, og børnene kan nyde de afslappende omgivelser ved poolen og de børnevenlige aktiviteter.

Familievenlige all inclusive hoteller

Et rigtig godt og populært familiehotel på Mallorca er Hotel Palia Dolce Farniente, der findes i byen Cala d’Or. Hotellet har en god beliggenhed tæt på centrum og det er et af de billige all inclusive hoteller. Selvom det er billigt og kun 3-stjernet er standarden dog ganske udmærket.

Der findes også Hotel Palma Bay Club i El Arenal. Det er et temmelig stort all inclusive familiehotel med en hel masse faciliteter for både børn og voksne. Derudver ligger det både tæt ved stranden og centrum, så det er nemt at komme rundt med børnene.

Hotel Samoa, der ligger i Calas de Mallorca er ikke et decideret familiehotel, men det er et godt all inclusive hotel med gode faciliteter. Der er både en pool og hotellet ligger meget tæt på stranden, så jeg er sikker på en børnefamilie sagtens kunne finde sig til rette her.

Alle omtalte hoteller kan bookes igennem Sunweb, der har et stort udvalg af all inclusive hoteller på Mallorca.

Attraktioner for familien

Der er masser af familievenlige attraktioner på Mallorca, hvilket er en anden god grund til hvorfor en all inclusive familierejse til Mallorca ikke er en helt dum idé. Der findes både vandland, som hele familien kan nyde godt af, skattejagt i de gamle ruiner, delfinshow, piratforestilling og meget mere. Mulighederne er mange og måske der er rum i budgettet til et par ekstra oplevelser, nu når i sparer lidt penge ved at booke en all inclusive rejse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *