Forældre klummen

Hvor skal du tage kæresten med hen på en romantisk weekend getaway?

Trænger du og din udkårne til at komme lidt væk fra hverdagens trummerum? Så betyder det ikke nødvendigvis noget, om I rejser til sydens sol og varme, eller om I finder et skønt sted i det danske ganske land. Det vigtigste er, at der er tid og rum til at nyde hinandens selskab.

Nyd det pulserende storbyliv

Kommer I ikke så tit til hovedstaden, kan I få en masse skønne oplevelser sammen i København. I kan tage i tivoli, besøge Christiania eller bruge en hel dag på at slendre rundt på Strøget.

Vil I gerne bo et sted med god plads omkring jer, kan I booke en lækker hotellejlighed i København. Her er der køkkenfaciliteter, så I selv kan hygge jer med at lave mad, hvis I er til det, og ellers er der frit valg på alle hylder mellem de mange lækre madsteder i København, som ligger lige om hjørnet.

Tag væk fra byens liv og larm

Bor I allerede i en større by, kan det være, at det, som I har brug for, er at komme et mere stille sted hen, hvor der ikke sker en masse omkring jer. Danmark byder på en masse skønne øer, hvor der er rig mulighed for at komme ud i naturen og nyde det flotte danske landskab.

Tag for eksempel et kig på overnatningsmuligheder på øer som autentiske og bilfri Tunø eller charmerende Fur. Her er der masser af mulighed for at komme i pagt med naturen og gå en masse dejlige gåture i idyllisk fred og ro.

Flyv udenlands og oplev fremmede kulturer

Selvom I kun har en weekend til overs, kan I sagtens nå at flyve en tur til en udenlandsk destination i nærheden. Stockholm er kun en kort flyvetur væk, og det samme gælder Berlin. Begge er to gode bud på skønne byer, som I kan udforske sammen, og som byder på et væld af spændende attraktioner.

Vil I gerne holde budgettet nede, nu hvor I også skal ud at købe flybilletter, så overvej, om et hostel kunne være en mulighed. Her kan I bo centralt, pænt og rent til en meget fornuftig pris. Og skal I ud at have en på opleveren, er det nok ikke jeres værelser, som I kommer til at bruge mest tid på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *