Forældre klummen

Sådan får du tiden i lufthavnen til at gå

Ved du allerede nu, at du inden afgang eller ved en mellemlanding kommer til at skulle vente i flere timer? Så er det godt at forberede sig på, hvad du kan få tiden til at gå med, så du undgår kedsomhed. Vi giver dig her vores bedste tips til, hvad du kan finde på.

Læs en god bog

Det bedste man kan gøre for at gardere sig mod kedsomhed er at læse en god bog. Tag gerne en med hjemmefra, som du kan bruge til at undgå kedsomhed ved ventetid i lufthavnen. Hvis ikke du har en liggende derhjemme, er der heldigvis også ofte mulighed for at købe en i lufthavnen. Find et godt og lunt hjørne og sæt dig godt til rette – så flyver timerne afsted!

Find en hyggelig cafe

Hvad bedre er der at lave end at spise noget lækkert mad og drikke en god kop kaffe eller en god drink? Det har du rig mulighed for at gøre i lufthavnen, som ofte har mange og spændende caféer – også i udlandet. Det er nemt at bruge tiden, hvis du samtidig finder en avis eller et godt magasin. Om ikke andet er det i hvert fald hyggeligt!

Skriv på en bog eller blogindlæg

Det er blevet populært at springe ud som blogger eller forfatter i disse dage. Hvis du har en indre tekstforfatter (reklame) gemt i dig, er et godt tidfordriv i lufthavnen at starte på den bog, du altid har drømt om at skrive, eller starte den blog op, som du ikke har haft mod på at kaste dig ud i.

Gå på opdagelse i lufthavnen

Hvis du trænger til at få rørt benene efter at have hygget på caféen eller skrevet nogle gode tekster, er det oplagt at gå på opdagelse i lufthavnen. Der er mange spændende butikker at gå på opdagelse i og blive fristet af.

Der er dermed rigeligt med muligheder for at finde på noget at lave, hvis du skal vente i lufthavnen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *