Udstyr til ferien

Rejs med størst mulig komfort

Skal du og familien ud at rejse? I glæder jer sikkert til at komme ud, se verden og opleve en masse spændende ting. Men der er formentlig også en masse kilometer mellem jer og den endelige destination, som mest af alt bare skal overstås. Flyvetur, kørsel og så videre, indtil I endelig kan smide taskerne. Det er ikke altid lige komfortabelt. Derfor kommer vi her med nogle små tips og tricks til hvordan du og familien kan gøre rejsen så behagelig som mulig.

Tag et stykke af soveværelset med

Når I er ude at rejse, kan det være som at slå plat eller krone i forhold til sengeforholdene. Nogle gange er man heldig med komforten i hotelsengen, andre gange begynder man hurtigt at glæde sig til at komme hjem til sin egen Naturlatex madras. Man kan, hvis man har plads til det, hjælpe lidt på det ved at medbringe egen dyne og pude, når man rejser. Man sover ofte dårligt den første nat, da hjernen er stresset over at skulle falde til ro på et nyt, fremmed sted. Hvis man tager noget genkendeligt med, vil hjernen have lettere ved at falde til ro, når lysene slukkes. På den måde bliver du bedst muligt klar til næste dag, og du får mere energi til at nyde ferien. Ferier skal være afslappende – det skal din søvn også være.

Glem ikke nakkepuden

Nakkepuden er din komfort-schweitzerkniv, når du rejser. Den giver glimrende støtte og kan justeres efter om du læner dit hoved til højre, venstre og forover. Man kan ofte få smerter i nakken, hvis man sover i en siddende position, da dit hoved – som vejer ganske meget – lægger et stort pres på nakken. Invester derfor i en nakkepude, hvis du skal ud på en længere rejse, hvor du gerne vil sove. Du kan altid finde en til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *