Ferier for hele familien

Familieferie på Mallorca

Mallorca er og bliver en af danskernes foretrukne rejsedestinationer, som ikke alene byder på et hav af børnevenlige hoteller og aktiviteter i børnehøjde, men samtidig tilbyder en eksotisk natur, flotte badestrande og et chartervenligt klima.

Hos Spies kan du finde billige pakkerejser til Mallorca med mulighed for at vælge familievenlige hoteller blandt alle de gode tilbud.

Mallorcas charme

Charmen ved Mallorca findes i dens alsidige karakter i form af oplevelsesmuligheder på øen. På Mallorca er der plads til alle uanset om i har nået pensionsalderen og bare trænger til at dase eller om i skal på ferie med mindre børn og derfor har brug for en kombination af oplevelser og afslapning. Det ses ofte at en rejsegruppe består af hele tre generationer – børnebørn, forældre og bedsteforældre, hvorfor hvilket må skyldes Mallorcas allround identitet.

Der er desuden mange all inclusive hoteller på Mallorca, hvilket både gør det nemt for en større gruppe rejsende, men også hvis man rejser med mindre børn.

Sørg desuden for at opleve det spanske køkkens rige muligheder og udfoldelser i form af tapas, gazpacho og paella – de to sidstnævnte retter er de mest børnevenlige ud af de tre.

Oplevelser for hele familien

Synes i der skal ske lidt mere end dasen på de lækre mallorcanske sandstrande og solbadning ved polen, så fortvivl ej, Mallorca har nemlig et rigt tilbud af oplevelser for hele familien – store som små. De fleste udflugter vil have forskellige elementer for enten de yngre eller ældre generationer og vil dermed forene hele familien i en unik oplevelse. Nedenfor er et par bud på familievenlige udflugter.

  • La Reserva Naturpark: Her har de ældre generationer rig mulighed for at nyde de skønne omgivelser mens børnene kan hygge sig med at se på og fodre de vilde dyr
  • Castell de Bellver: Her kan man ikke mindst nyde den fantastiske udsigt fra slottets tårn, men samtidig klatre på klippevægge, prøve en tur i svævebanen og gå på skattejagt med en GPS.
  • Marineland: Oplev den spændende zoo for de svømmende kreaturer, hvor delfinshowet er en af hovedattraktionerne – en oplevelse der helt sikkert vil falde i den yngre generations smag.
  • Aqualand El Arenal: Et badeland er altid et hit for hele familien, da der typisk både vil være mulighed for at få et adrenalinkick i de vilde vandrutsjebaner, boltre sig i de spændende børnepools og nyde solen fra kanten af poolen i en lækker liggestol.
  • The Pirate Show: En forestilling for hele familien fyldt med pirater, dans og akrobater i den skønne by Magaluf.
  • Legetøjmuseet: Gå på opdagelse i mere end 3000 forskellige stykker spansk legetøj – det må da siges at være en børnevenlig udflugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *