Ferier for hele familien

Afbudsrejser for familien

Vi nyder alle sammen at komme væk fra hverdagen for en kortere periode. Det er sundt at få et afbræk fra en ofte stressende og hektisk hverdag. Dette tror jeg især børnefamilien kan nikke genkendende til. Hverdagen kan meget hurtigt gå op i rutiner, handlen, madlavning, smøren madpakker, sengetider osv. Men billigt har det nu aldrig været at rejse, og en børnefamilie har masser af udgifter i forvejen. Derfor kan en afbudsrejse altså også være et godt udgangspunkt for den perfekte familieferie, da der er mulighed for at spare en ordentlig slat penge. Man kan som regel spare omkring 30-50% på at købe en afbudsrejse.

Fordele ved afbudsrejser

En af de primære fordele ved afbudsrejser for familien er, at børn ofte er lette at tilfredsstille. De er da ligeglade om destinationen hedder Mallorca, Bulgarien eller Tyrkiet, så længe der er en pool, en strand og andre børnevenlige aktiviteter er de godt beskæftigede.

En fordel er også hele det spontane aspekt, der gør at man formentlig ikke har de højeste forventninger, men faktisk kan ende med at have en af de bedste ferier. Det er typisk, når man har de laveste forventninger, at det mest fantastiske kan ske.

Og den allervigtigste fordel og grunden til at folk overhovedet tager på afbudsrejser, er selvfølgelig alle de penge man har mulighed for at spare.

Ulemper ved afbudsrejser

En af ulemperne ved afbudsrejser for familien er selvfølgelig, at det kan være en anelse mere besværligt at skulle handle spontant, når man er en familie. Man har oftest mellem 24 timer og en uge fra man booker rejsen og til afrejsen. Men man kan jo planlægge sig ud af dette ved at forberede sig allerede inden man booker rejsen.

En anden ulempe kan være, at man ikke altid er herre over destinationen, så afbudsrejser kræver en hvis form for fleksibelhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *