Ferier for hele familien

Rejs komfortabelt med ungerne i bil

 

shutterstock_546612625

Hvis man har tænkt sig at rejse en tur til Italien eller andre lande i Europa, så vil den ultimative ferietur blive med egen bil, da man derved kan køre til alle mulige steder, når man har lyst til det. En bil giver frihed og en komfortabel rejse, da man slipper for at gå eller tage taxi, bus og tog.

Det er rart, man ikke er afhængig af den offentlige trafik, der måske kun kører på få tidspunkter, og man slipper for besværet med kufferter og anden bagage, når man i egen bil kan køre direkte hen til feriestedet. Det er også meget behageligt at have adgang til bil på ferien, idet man så i eget tempo kan besøge de interessante attraktioner undervejs på turen. Hvis man ikke har egen bil, så bør man overveje privat billeasing, idet man derved med et fast månedligt beløb kan få råderetten over en ny bil i passende størrelse.

En bil kan jo anvendes både til firmakørsel eller til privat kørsel, og i dag anvender private i stadig stigende omfang leasing som en smart mulighed for at komme rundt i en nyere bil til en overkommelig pris.

 

Fakta om privat billeasing

Bilkøb er ofte både en dyr og upraktisk metode til at løse et aktuelt kørselsproblem på, idet man med privat billeasing kan anskaffe en bil i en kortere periode til at klare det nuværende kørselsbehov, som i mange tilfælde kan være anderledes om et par år, da man jo ikke altid kender sit fremtidige job eller familiestatus.

I disse tilfælde er det praktisk at kunne lease en bil privat, så man derved på en praktisk og overkommelig måde kan klare sit transportproblem, idet man blot anvender privat billeasing. I forhold til bilkøb får man disse fordele med privat billeasing:

 

  • Nemmere at overskue og budgettere med faste månedlige udgifter til bil
  • Ingen uventede udgifter til service og reparationer på bilen
  • Ingen handelsomkostninger
  • Intet værditab på bilen
  • Nemmere at udskifte bilen til en mere passende model
  • Altid råderet over en nyere bil

 

Privat billeasing er måske en lille smule dyrere end udgifterne til et privat bilkøb, men kun såfremt man beholder samme bil i en længere årrække, for hvis man ofte sælger bilen og køber ny, så vil privat billeasing også være en billigere løsning end bilkøb.

 

Sådan vælger man bil

Man kan faktisk lease biler hos de fleste bilforhandlere, men man bør sammenligne deres leasingvilkår og priser, som ikke altid er ens. Man bør være opmærksom på dels engangsydelsen, de månedlige ydelser, løbetiden for leasingperioden, vilkår for udskiftning af bilen, krav til kørte km og andre underlige betingelser i leasingkontrakten.

Hvis man vil have et bredt udvalg af biler i høj kvalitet til lave priser, så bør man besøge flere bilforhandlere og sammenligne priser og betingelser. Hos Hyundai kan man f.eks. finde en mellemstor familiebil som en Hyundai i 30 kan man lease for under 2.700 kr. om måneden, og startydelsen er på under 10.000 kr. Man kan naturligvis billigere lease mindre modeller, men man kan også for en merpris lease de store modeller.

Under alle omstædigheder er det betryggende og sikkert, at man har fuld service og garanti er inkluderet i ydelsen, så man både på kortere ture samt på længere ferierejser har en komfortabel bil til rådighed, så man kan komme rundt omkring og få mest ud af turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *