Ferier for hele familien

Tag familien med på golfferie

 

shutterstock_546494026Efterhånden tager danskerne ikke udelukkende på ferie for at slappe og slikke sol uafbrudt. Der skal ske lidt, og de traditionelle badeferier er nu pakket væk og blevet erstattet med aktivitetsferier, heraf er golfferier meget populært.

Selvom man holder sig i gang, formår man stadig at holde fri og føle sig afslappet, da man får en pause fra Danmark og dets hverdagsrutiner. Familien får indhold på sin rejse, da man får oplevet landets natur og kultur på en anden måde.

 

Udflugter med Spies

Man kan bestille sin golfpakke med forudbestilte starttider hos Spies, når turen går til Mallorca med golf på programmet. Hvis familien ønsker en afveksling af aktiviteter i Mallorca kan man også tage til rejsemål, hvor man oplever naturens flotte sider, heraf valmuemarker, bjerge, strande og grønne olivenlunde. Spies har gjort det muligt for hele familien at rejse med rutefly til flere af deres rejsemål til Mallorca, så man selv bestemmer afrejsedag og feriens længde.

 

Familiehoteller

Hos Spies har de fokus på familien, og når man rejser til Mallorca finder man familieparadis på højeste plan. Hotellerne Sunwing Family Resorts og Family Garden er til børnefamilierne, hvor der altid er fuld fart på. Disse hoteller står for underholdning, så mor og far også kan slappe af og nyde kolde drinks.

Hele familien vil trives i hyggelige og fortryllende omgivelser, der giver et pusterum fra den virkelige verden for en kort stund. Alcudia er et eftertragtet område i Mallorca for hele familien, da hotellerne har børnevenlige pools, motionsrum, aktiviteter og underholdning for hele familien.

Nedenstående er en liste over de populære hoteller i Alcudia, der alle er 4-5 stjernet hoteller:

  • Alcudia Garden
  • Vanity Golf
  • Sea Club
  • Viva Sunrise
  • Viva Tropic

 

Er du klar til en omgang golf i lune omgivelser? Det er vi i hvert fald! Du kan få mere inspiration til ferier til hele familien her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *