Sommerferie

Bestil din sommerferie 2017 nu

Der er kun få måneder til sommerferie 2017 starter, så mange familier har allerede booket deres sommerferie, og hvis I vil have jeres favorithotel igen i år, så bør man bestille billetterne nogle måneder før flyrejsens afgang, hvis man ikke vil risikere høje prisstigninger og udsolgte hoteller. Det gør ikke noget, man er vel forberedt, således man i den kommende sommerferie 2017 vil kunne opleve en lækker ferie med familien til en fornuftig pris.

Fordele ved at bestille rejser god tid i forvejen

Der er masser af fordele ved at bestille rejsen i forvejen, men det kræver naturligvis, man har opsparet penge til turen flere måneder i forvejen. De fleste kender i forvejen til skolernes ferier og sine egne feriedage, hvilket gør det nemt at planlægge og bestille en ferierejse mange måneder i forvejen.

Faktisk viser statistikkerne, at charterrejser er billigere 6-12 måneder i forvejen, mens prisen stiger i ugerne op mod afgangen, så dermed er både prisen og udbuddet størst, når man booker billetterne i god tid i forvejen. En anden fordel er, at man kan komme derhen, hvor man ønsker, idet der så ikke er udsolgt på de steder, som I foretrækker til jeres familie. De populæreste steder ryger naturligvis først, og hvis man overvejer en billig afbudsrejse en uges tid før afgang, så er dette en lidt farlig løsning.

Dels er udbuddet meget mindre, og dels er der sjældent plads til at 4-5 mennesker kan rejse sammen på en billig afbudsrejse, og den slags bør man også tage med i betragtning, når man planlægger sin sommerferie 2017.

Find gode rejser online

I dag finder man faktisk alle ferierejser på nettet, og der findes masser af gode sammenligningssider, hvor man kan se udvalg og priser. Imidlertid er ikke alle tilbud og flyselskaber med i disse generelle oversigter, så man bør for en sikkerhedsskyld tjekke hjemmesiden hos de store flyselskaber, der jo har det største udvalg af rejser og også har tilbud på rejser annonceret på deres respektive hjemmeside.

Et af de største og meste kendte rejseselskaber Spies Rejser har masser af tilbud på sommerferie 2017, og man finder masser af inspiration samt priser og tilbud hos dem, men man bør selvfølgelig også tjekke andre rejsebureauer før deres rejse tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *