Sommerferie

Sommerhusferie i udlandet

Hvis man er en ret stor familie, som skal holde ferie i udlandet, så kan det ofte betale sig at leje et stort sommerhus, i forhold til at indlogere sig på et dyrt hotel. Samtidig kan man ofte spare lidt på madlavningen i sommerhuset, samt man kan sidde i haven eller nyde naturen og ofte et nærtliggende legeland eller stranden indenfor få hundrede meter. Så i et sommerhus har man alle muligheder for at stresse af og være god ved sig selv og få mere tid til familien. Men samtidig kan man få nogle gode rejseoplevelser og møde nye spændende mennesker.

Man kan enten køre selv, hvis det er et naboland, eller man kan tage tog eller bus. Hvis det er meget langt fra Danmark, så bør man flyve dertil. For at komme rundt i lokalområdet, kan man jo leje cykler eller en bil.

 

Skal man leje eller købe i udlandet?

 

Efter nogle år kan man endda blive så glad for et område, at man køber et sommerhus, som man så kan udleje i de perioder, som man ikke vil benytte dette. Andre venner og familie kan jo også få råderet over sådan et sommerhus, så det kan være en god investering, idet prisen gerne skulle stige på sommerhuset over en årrække.

Så man kan læse denne artikel, at mange investerer i en ferielejlighed eller i sommerhus i udlandet:

http://www.business.dk/bolig/tusindvis-af-danskere-har-feriebolig-i-udlandet

 

Mens Danmark med næb og klør i årtier har forsøgt at holde udlændinge væk fra danske sommerhuse, har danskerne selv gennem mange år købt lystigt op af ødegårde i Sverige, fincaer på den spanske solkyst, luksusvillaer ved den franske riviera eller ferielejligheder i Berlin.

Præcist hvor mange danskere, som har en ferie- eller helårsbolig i udlandet, fortaber sig lidt i tågen, fordi der ikke findes nogen officiel statistik på området.

Men Jan Larsen, som står bag hjemmesiden Udvandrerne.dk, skønner på baggrund af mange forskellige kilder, at mindst 50.000 danskere har en feriebolig i udlandet, og at tallet kommer helt op over 200.000, hvis man også tællere danskere med, som bor permanent i andre lande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *