Ferier for hele familien

Rundrejse for hele familien i Thailand

Thailand er et sandt ferieparadis for hele familien bestående af et venligt, hjælpsomt og børneelskende folkefærd. Børneelskende, da thaierne simpelthen er så fascineret af vores skandinaviske udstråling og derfor tjener sig ekstra venlige for måske at få lov at give et uskyldigt klap oven på hovedet. Misforstå det ikke – thaierne vil dig kun det bedste og denne. til tider. nærgående opførsel er kun gjort ud af kærlighed og nysgerrighed.

Foruden et vellidt folkefærd er Thailand en destination for et tropisk klima, der oftest byder på varme og solrige dage, samt uendelige mængder af spændende oplevelser og eksotisk, velsmagende mad for hele familien.

For at få mest muligt ud af dit ophold kan det anbefales at tage en rundrejse i Thailand, der dels vil give dig et indtryk af de forskellige kulturelle forskelle og give dig mulighed for unikke oplevelser. Rejsebureauet Spies Rejser, tilbyder rigtig mange rejser verden rundt, og ofte til super fordelagtige priser.

Chang Mai

Chang Mai er et dejligt sted, hvor du for ingen penge kan få oplevelser, der vil forblive et minde for resten af dit liv. Her kan du virkelig lære noget om de kulturelle forskelle – et sundt syn for Danmarks ’forkælede’ børn, der kan sætte hverdagen lidt i perspektiv.

  • Besøg en elefantfarm udenfor byen, hvor du bl.a. kan være så heldig at få lov at give babyelefanter sutteflaske og svømme med dem i søen.
  • Besøg en af byens skoler (tip: sørg for at have malebøger, farveblyanter, papir, tuscher og lignende med hjemmefra – sjældent har jeg set så glad og taknemmelig børn), hvor i kan opleve en hverdag, der ligger langt fra hvad vi kender til i Danmark.
  • Thailand er særlig kendt for deres silke, hvorfor du med stor fornøjelse kan besøge en af deres sommerfuglereservater, hvor du både kan se larver i gang med at udvikle sig til sommerfugle, sommerfugle i flotte farver og thaikvinder, der er i gang med at spinde silke.

Bangkok

Thailands hovedstad er et kulturchok, der kan være utroligt overvældende – og her taler jeg af personlig erfaring. Uanset om du kommer direkte fra Danmark eller har været rundt i Thailand, kan du ikke undgå at måbe en smule, når du kommer til Bangkok, hvor der ikke alene er så meget trafik og mange mennesker, at det kan synes umuligt nogensinde at komme fra A til B. Derudover går folk eller nærmere sælger og tigger rundt mellem biler og sælger diverse gadgets eller fremviser deres manglende arm for at få en skilling og dermed tjene til dagen af vejen. Bangkok er en surrealistisk, men opsigtsvækkende oplevelse, der desuden byder på de lækreste hoteller, hvor du kan få dig en drik (også børnevenlige udgaver) på toppen af hotellet eller tage en dukkert i poolen på taget.

Phuket

Den stadigt mere populære ferieø er et sandt charterparadis, hvor du kan opleve fantastiske sandstrande, billige og gode restauranter samt aktiviteter for hele familien (såsom minigolf).

Med disse tre destinationer i Thailand får du ikke alene en rundrejse for hele familien, men samtidig en kombination af et kulturelt mekka og et unikt charterparadis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *