Sommerferie

Varme og romantik på Kreta

De fleste har været nede på ferie i sydens varme sol, og det er stadig temmelig billigt at købe en charterrejse ned til Middelhavet, hvor der er bunker af dejlige hoteller med gode badestrande, hvor hele familien kan slappe af og få gode ferieminder med hjem.

Mange har i årevis rejst til øen Kreta for at nyde ferien, så de fleste rejsebureauer har ture dertil. Mange tager faktisk til Kreta for at opnå en romance, altså finde en kæreste, få en affære eller få nyt ild i det eksisterende forhold. Det kan nemt blive en meget romantisk rejseoplevelse, da omgivelserne dernede er helt perfekte til dette formål.

Romantisk ferie på Kreta

Vil du forkæle din elskede med en romantisk ferie, er Kreta et perfekt valg. Den græske middelhavsø er et vældig populært rejsemål, men har også meget at byde på for jer som søger stille ferieoplevelser i rolige, hyggelige omgivelser.

Det er oplagt at nyde ferien og hinanden med afslapning på nogle af Kretas dejlige sandstrande, hvis krystalklare vand også indbyder til forskellige former for vandsport. Øen er stor nok til at I altid kan finde strande, som passer til jeres ønsker for ferien.

Ligeledes kan I på Kreta vælge at have en stille aften på en traditionel restaurant eller danse natten lang på natklub. På en romantisk ferie er det også oplagt at benytte muligheden for at søge lidt væk fra de mest livlige ferieområder og besøge nogle af de hyggelige, mindre landsbyer, hvor I kan opleve det ægte græske hverdagsliv.

Turismen er veludviklet på Kreta, men der er stadig mange muligheder for at finde små romantiske perler rundt om på øen, hvor I kan få en uforglemmelig rejseoplevelse. Det er nemt at læse mere om aktiviteterne på feriøen Kreta på flere hjemmesider. De bedste er:

Danskernes favorit er Kreta

Har du ikke været på Kreta før, så pas på! Det er nemlig stærkt vanedannende! I hvert fald er Kreta en af danskernes favoritter i Grækenland. Det skyldes, at der er så meget at opleve på øen ud over strandlivet og hotellerne. Bravo Tours koncentrerer sig meget om området fra byen Chania ud mod Platanias.

Her er de bedste strande og et hav af hyggelige restauranter – alt med tilpas kort afstand til Chania by med dens helt specielle atmosfære. Blandt andet i den gamle venetianske havn, der oser af stemning. Bjergene bag den østlige del af Kreta har attraktioner som Knossos – de velbevarede, antikke ruiner af Kong Minos’ 20.000 m2 store palads.

Kong Minos var søn af overguden Zeus, og på hans tid levede vi i Norden endnu i huler, mens man på Knossos både havde kloaksystemer og aircondition. Nutidens Kreta har mange små, hyggelige hoteller og lejlighedshoteller, der i mange tilfælde er familiedrevne, og som vores gæster vender tilbage til år efter år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *