Sommerferie

Billig sommerferie til hele familien

Den tid er ved at nærme sig, enten for første gang eller igen, hvor hele familien skal afsted på ferie sammen. Hvad end man har prøvet at rejse som familie utallige gange før, eller det måske er første gang, er det helt sikkert en fordel at undersøge sine muligheder grundigt, inden man bestiller en rejse. Hvis ikke man er bekendt med afbudsrejser og restpladser, kommer der herunder en grundig forklaring på hvad det drejer sig om, og hvorfor man med fordel kan bestille rejser på den måde, når det kommer til hele familien.

Hvad er en afbudsrejse overhovedet?

En afbudsrejse, eller restpladser, er de rejser hvor et givent rejseselskab har sat priserne på billetterne ned, og dette kan ske af forskellige årsager. Måske de skyldes at de ikke har solgt nok billetter, og har brug for at fylde flyveren, og andre gange kan det være på grund af en nedsat efterspørgsel på specifikke ruter. Summa summarum er i hvert fald, at rejserne ofte ender med at være billigere, end hvad man normalt ville give for dem, og hvis i vil vide meget mere om det, kan i læse videre inde på rejsesiden.

Hvorfor ikke bare købe en almindelig rejse?

Det kan virke lidt grænseoverskridende at kaste sig ud i at købe noget, der hedder en ’afbudsrejse’, men der er mange fordele ved det. Først og fremmest er naturligvis prisen, som selvfølgelig ikke skal være altafgørende altid, men det er en rar overvejelse at have med. De penge man ikke bruger på selve rejsen, kan man bruge på oplevelser eller at forkæle både sig selv og børnene, når først man rammer feriedestinationen. Desuden er der også en fidus i at finde en pakkerejse, hvor alt mere eller mindre er lagt på plads i forvejen, uden at man skal løfte en finger ekstra for at få alle enderne til at gå op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *