Sommerferie

Tag på weekend i Malmø med familien

Malmø er kun et lille stenkast fra Danmark, og derfor er det oplagt at tage på en weekendferie med familien til den charmerende by. Malmø er både spændende for børn og voksne med alt lige fra vandland og legepladser til bådtur i kanalerne og shopping.

Hvad skal I lave i Malmø?

Se byen fra vandet

En aktivitet der er sjov og for både børn og voksne er en sejltur gennem Malmøs kanaler. I har mulighed for at leje en eldreven båd i en time eller mere, og kan dermed udforske byen på egen hånd og i eget tempo. Gør det ekstra hyggeligt med en frokost på båden, som I enten har kreeret hjemmefra eller købt jer til.

Trænger I til at bruge lidt energi, kan I også hoppe på vandcyklerne ved Gustav Adolfs Torv. Det gør både børn og voksne trætte.

Tag i vandland

Hvis I ikke har fået nok af vandplaskeri, kan I tage i Hylliebadet, som er Malmøs badeparadis med boblebade, bassiner og vandrutsjebaner. Her kan børnene sagtens lege, mens I voksne slapper af i boblebadet. Hylliebadet ligger fire kilometer syd for Malmøs centrum.

Besøg Malmøhus

Trænger I til at lave noget andet end vandplaskeri, kan I tage på museumsbesøg på Malmøhus. Det er et af Nordens ældste bevarede renæssanceslotte, og byder på flere museer, som sammen kaldes for Malmø Museer. Her finder i alt lige fra Naturhistorisk Museum til Teknikkens og Søfartens hus. I kan derfor sagtens tage børnene med på museum.

Udover det nævnte ovenfor, byder Malmø også på rigeligt shopping. Byen har både en længere gågade med butikker, vi kender derhjemmefra og store shoppingcentre forskellige steder i byen. Trænger I til shopping på et tidspunkt, er der derfor rigeligt muligheder for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *