Sommerferie

Hold sommerferie på Azorerne

Mange tager i sommerferien ned til sydens sol og palmer. Spanien, Frankrig og Italien er ikke langt borte, og det er hurtigt og billigt at komme dertil. Men har du holdt ferie i mange år og trænger til lidt fornyelse, så skulle du overveje at rejse lidt længere væk. Det er hurtigt at flyve til Azorerne, som er en øgruppe i Atlanterhavet på den anden side af Portugal. Jeg læste i familie Journalen, at der er en fantastisk uspoleret natur på Azorerne, da stedet ikke er blevet overrendt at turister, men det sker vel alligevel om nogle år. Så det er nu, man bør rejse derover, hvis man vil have glæde af at se en vidunderlig naturperle ude i Atlanterhavet.

 

En fantastisk og uspoleret natur

 

På Berlingske læste jeg en grundig rejseguide om Azorerne. Denne øgruppe består jo af ni øer, og de kan blandt andet byde på unikke vulkaner. Der er ikke så mange turistattraktioner, men der er meget skøn natur og fred, og spiller man golf, kan man se frem til, at de har nogle herlige store golfbaner. Men det er nok naturen og vulkanerne, som de fleste turister kommer for at beundre.

 

Vidunderlig flora og fauna

 

Man kan komme billigt til Azorerne med flere rejsebureauer. Jeg læste her Bravo Tours, som har en anmeldelse af Azorerne og deres skønne natur. På Azorerne kan man lave en del i den skønne natur. Mountain biking klatring, kajak, hvalsafari, vandreture og meget andet. Så hvis du holder af ren luft, golf, naturaktiviteter eller blomster og planter og dyr, så bør du tage på en ferie til Azorerne. De er jo kendte for at have en dejlig uspoleret natur med både flora og fauna i verdensklasse. Rejsebureauerne har endda lavet ture med forskellige aktivitetsforslag, således man oplever mest muligt. Man bør især ikke snyde sig selv for at se de pragtfulde kratere ved vulkanerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *